ΑΝΔΡΕΣ

ΑΝΔΡΕΣ: Βιογραφικά συμμετεχόντων

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΝΟΣ

Καρκίνος στο ζώδιο. Κατάγεται από την Πάτρα από μια αγαπημένη οικογένεια. Ο Ανδρέας έχει δουλέψει ως τραγουδιστής. Προτέρημά του η ειλικρίνεια ενώ στα ελαττώματά του συγκαταλέγει την τελειομανία. Δεν του αρέσει να λέει ψέματα. Σε μια γυναίκα κοιτάει το χαμόγελο και τα μάτια της ενώ τον γοητεύει πολύ όταν μια γυναίκα τον φλερτάρει πρώτη. Αιτία χωρισμού σε μια σχέση θεωρεί τη ζήλια.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΛ

Σκορπιός στο ζώδιο. Κατάγεται από το Ιράκ και δουλεύει σαν μπάρμαν. Παράλληλα σπουδάζει αθλητικό μάνατζμεντ στο πανεπιστήμιο της Πελοποννήσου. Θέλει να είναι πρότυπο για τους άλλους και στα προτερήματά του πιστεύει ότι είναι δίκαιος και καλός άνθρωπος. Το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε μια γυναίκα είναι το πρόσωπό της. Αιτία χωρισμού σε μια σχέση είναι η καταπάτηση της ελευθερίας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΡΛΑΣ

Ενας δίδυμος που γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη. Σε μια σχέση είναι ρομαντικός, τρυφερός και προστατευτικός. Στα προτερήματά του είναι ότι είναι αυθόρμητος και εύστροφος. Στα ελαττώματα του είναι το υπερβολικό άγχος και η διακριτικότητα. Το πρώτο που κοιτάει στην εμφάνιση μιας γυναίκας είναι τα ρούχα, τα άκρα και η αύρα της. Αιτία χωρισμού είναι για εκείνον το να χαθεί το πάθος.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Λέων στο ζώδιο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο Παναγιώτης έχει σπουδάσει Τεχνικός Δικτύου και Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές. Πιστεύει στον έρωτα από την πρώτη ματιά. Του αρέσουν πολύ οι αθλητικές δραστηριότητες και θα τον ευχαριστούσε ιδιαίτερα αν η σύντροφός τους ήταν αθλητικός τύπος. Στα προτερήματά του είναι η αισιοδοξία του ενώ στα μειονεκτήματά του η μεγάλη του υπομονή. Του αρέσει όταν η γυναίκα κάνει το πρώτο βήμα για να τον φλερτάρει, θεωρεί όμως ότι και ο ίδιος είναι άντρας κυνηγός.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Ο Μιχάλης κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης και εργάζεται ως Personal trainer. Σε μια σχέση χαρακτηρίζει τον εαυτό του κτητικό και θέλει να κυριαρχεί το πάθος. Δεν ζηλεύει παρά μόνο αν η σύντροφος του, του δώσει το δικαίωμα. Είναι φιλότιμος αλλά και εγωιστής. Το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε μια γυναίκα είναι το σώμα της και οι καμπύλες της. Δεν συγχωρεί την απιστία παρόλο που ο ίδιος θέλει να τον συγχωρούν όταν εκείνος είναι άπιστος.

ΣΑΚΗΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ

ΣΑΚΗΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ

Ο Σάκης Μαστοράκης είναι ένα γνήσιο Λιοντάρι στο ζώδιο. Σε μια ερωτική σχέση χαρακτηρίζει τον εαυτό του εγωιστή, δοτικό και ονειροπόλο. Στα προτερήματα του θεωρεί τη θετική διάθεση ενώ στα μειονεκτήματά του συγκαταλέγει τη νευρικότητά του. Αιτία χωρισμού για εκείνον είναι η απιστία και η ασυνεννοησία ανάμεσα στο ζευγάρι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΑΤΣΑΚΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΑΤΣΑΚΟΣ

Ο Αλέξανδρος έχει γεννηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης και είναι Παρθένος. Σε μια ερωτική σχέση χαρακτηρίζει τον εαυτό του κτητικό. Στα προτερήματά του συγκαταλέγει το ότι είναι δοτικός και ότι σέβεται. Αντίθετα στα μειονεκτήματα του συγκαταλέγει τον εγωισμό. Το πρώτο που κοιτάει σε μια γυναίκα είναι τα μάτια της. Αιτία χωρισμού όπως λέει είναι η ζήλια, η γκρίνια και η μιζέρια. Την απιστία μπορεί να την συγχωρέσει.

ΔΩΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΔΗΣ

Ταύρος στο ζώδιο. Κατάγεται από την Κύπρο. Ο Δώρος έχει σπουδάσει βιβλιοθηκονομία στην Κέρκυρα, κομμωτική στη Γαλλία και έχει παίξει ως ηθοποιός σε σίριαλ. Στα χόμπι του είναι η γυμναστική και οι πολεμικές τέχνες. Στα προτερήματά του είναι η ειλικρίνεια και στα ελαττώματα ότι είναι ευέξαπτος. Πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά και όταν βρίσκεται σε σχέση είναι δοτικός, ρομαντικός αλλά μπορεί να γίνει και αναίσθητος. Αιτία χωρισμού για εκείνον ο εγωισμός ενώ την απιστία την συγχωρεί όταν υπάρχει μετάνοια.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Κυριάκος κατάγεται από τη Βέροια και εργάζεται ως Αρχιτέκτονας- Διακοσμητή. Ιχθύς στο ζώδιο και στα προτερήματά του συγκαταλέγεται το ότι είναι ανοιχτός στο διάλογο. Αντίθετα, η αφέλειά του θεωρεί ότι είναι ένα από τα μειονεκτήματά του. Σε μια ερωτική σχέση χαρακτηρίζει τον εαυτό του υπομονετικό. Το πρώτο που κοιτάει σε μια γυναίκα είναι το πρόσωπο και τα μαλλιά της. Αιτία Χωρισμού θεωρεί τη ζήλια και την απιστία.

ΙΣΑΑΚ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ

Ο Ισαάκ Σεμερτζίδης κατάγεται από την Κοζάνη και είναι γυμναστής. Ως Ψαράκι στο ζώδιο χαρακτηρίζει τον εαυτό του δοτικό. Δεν ζηλεύει, ενώ έχει υποστεί παράφορη ζήλια από πρώην σύντροφό του. Στα προτέρηματά του συγκαταλέγεται το ότι είναι καλοπροαίρετος ενώ μειονέκτημα θεωρεί την κυκλοθυμικότητά του. Για τον Ισαάκ η εξωτερική εμφάνιση δεν αποτελεί κριτήριο για να προσεγγίσει μια γυναίκα. Αιτία χωρισμού είναι η απιστία και όπως χαρακτηριστικά λέει «όλα τα άλλα διορθώνονται».

ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΑΝΤΩΝΑΚΗΣ

Σκορπιός στο ζώδιο. Κατάγεται από την Κρήτη. Εργάζεται σε νυχτερινό μαγαζί της παραλίας ως τεχνικός φωτισμού. Από το χόμπι του αρέσει το θαλάσσιο flyboard και αν η σύντροφός του τον ακολουθούσε σε αυτή την αθλητική δραστηριότητα, θα την ερωτευόταν περισσότερο. Πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα για αυτό και είναι ρομαντικός αλλά και εγωιστής. Στα προτερήματά του συγκαταλέγει τη διακριτικότητά του ενώ θεωρεί σαν ελάττωμά του το ότι είναι απρόβλεπτος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ζώδιο Παρθένος. Κατάγεται από την Πελοπόννησο αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στα προτερήματά του συγκαταλέγεται το χιούμορ ενώ στα μειονεκτήματά του η νευρικότητά. Ο Γιάννης σε μια σχέση χαρακτηρίζει τον εαυτό του δοτικό και τρυφερό. Όταν αγαπάει πολύ όμως είναι ζηλιάρης και κτητικός. Το πρώτο που κοιτάει στην εμφάνιση μιας γυναίκας είναι να έχει όμορφο πρόσωπο.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΡΑΧΑΝΗΣ

Ο Σωτήρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Εργάζεται ως Ιδιωτικός υπάλληλος και είναι ένας ευαίσθητος Καρκίνος. Σε μια ερωτική σχέση χαρακτηρίζει τον εαυτό του ζηλιάρη. Η διεκδικητικότητά του συγκαταλέγεται στα προτερήματά του ενώ ως μειονέκτημα θεωρεί τη γκρίνια του. Ο Σωτήρης ενδιαφέρεται για την εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας και το πρώτο πράγμα που κοιτάει είναι τα μάτια της. Δεν συγχωρεί την απιστία και είναι για εκείνον αιτία χωρισμού.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ

Ιχθύς στο ζώδιο. Κατάγεται από την Κέρκυρα. Ο Κωνσταντίνος έχει σπουδάσει ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Του αρέσουν τα extreme σπορ, πτώση με αλεξίπτωτο, bungeejumping. ιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα, είναι αθεράπευτα ζηλιάρης και μέσα σε μια σχέση θεωρεί ότι είναι ρομαντικός αλλά και κτητικός. Το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε μια γυναίκα είναι το βλέμμα. Αιτία χωρισμού θεωρεί την έλλειψη επικοινωνίας και την απιστία.